Over mij

Katja Besters

Welkom op mijn website! Om te beginnen zal ik mijzelf even voorstellen. Mijn naam is Katja Besters en in oktober 2020 ben ik mijn bedrijf gestart. Voor mij een logische vervolgstap. Na jaren ruime ervaring opgedaan te hebben in het HR vak als o.a. HR Manager in de detailhandel en industrie was voor mij de tijd aangebroken om mijn kennis en kunde op een andere manier in te zetten. Een manier die bij mij past en waarmee ik mijzelf in mijn kracht zet oftewel; doen waar ik goed in ben, doen waar ik voor sta en plezier hebben in wat ik doe. Dat is mijn startpunt om vervolgens organisaties en medewerkers te helpen om elke dag beter te worden.

Waar ik voor sta is dat medewerkers het belangrijkste goed zijn van je organisatie. Mensen die goed in hun vel en op hun plek zitten, presteren beter, zijn betrokken, werken met plezier en leveren betere prestaties, hebben minder stress en zijn minder ziek. Dit alles heeft uiteindelijk ook een positieve invloed op het bedrijfsresultaat. Oftewel “de juiste persoon op de juiste plek”.

Belangrijke waarden in mijn werk zijn daarbij deskundigheid, uitdaging, zelfstandigheid en ondernemerschap. Daarnaast ben ik resultaatgericht, innovatief en een krachtig persoon. Tevens werk ik op basis van vertrouwen, openheid en eerlijkheid.

Hoe ik jouw organisatie of jou als persoon help, vind je op mijn website. Kijk gerust rond of neem contact met mij op voor meer informatie. Ik help je graag verder.

Linken op LinkedIn
KATJA KLEUR
Mbi-steenmakers

Katja is een zéér fijne collega en leidinggevende. Als leidinggevende is ze in staat om mij in mijn kracht te zetten. Haar manier van coaching ervaar ik als prettig en effectief. Door vragen te stellen houdt ze een spiegel voor en krijg je uiteindelijk vanuit jezelf een oplossing in beeld. Dit doet ze vanuit de winnaarsdriehoek die ze op een mooie manier weet toe te passen.

Hiernaast is Katja een vakvrouw op het HR vlak en is het erg prettig om met haar te sparren over een grote diversiteit aan onderwerpen vanuit het HR werkveld. Even een casus vanuit een andere blik laten bekijken om feedback te krijgen over de aanpak? Daar neemt ze de tijd voor en denkt mee. Ik ervaar dat als erg waardevol.

De projecten die Katja heeft ingezet leggen een mooi HR fundament binnen MBI waar we op verder kunnen bouwen. Een loongebouw, functieomschrijvingen, evaluatiecyclus, meer P-verantwoordelijkheid in de lijn, AFAS insite… zomaar een paar onderdelen van dat fundament dat er nu staat.

Tot slot is Katja een collega met een scherpe geest en een heerlijk gevoel voor humor. Hard werken en tijd voor een praatje en een lach gaan hand in hand.

Naam: Ellen Hanselaar
Functie: HR Adviseur

jumbo logo

Ik heb Katja leren kennen bij Jumbo en daar ruim 10 jaar met haar samengewerkt. Als HR Manager heb je bij zo’n ambitieuze organisatie als Jumbo in 10 jaar tijd wel zo ongeveer al het ‘lief & leed’ van medewerkers meegemaakt. Hier ligt dan ook de kracht van Katja als mediator: ze put uit een bak met ervaring en herkent snel het (onderliggende) probleem. Ze is niet bang in gesprekken een spiegel voor te houden, of dit nu bij de medewerker of de werkgever is. Geef Katja een doel en ze gaat ervoor, ze houdt van een planmatige aanpak. Ik ken haar als een nuchtere, ‘stevige’ gesprekspartner die streeft naar een faire oplossing. Het moet goed voelen voor de medewerker, de werkgever, maar ook voor haar.

Naam: Sabine Kouwenberg
Functie: HR Manager

Waarom kiezen voor Besters HRM

Ruim 15 jaar ervaring

Juiste persoon op de juiste plek

Maatwerk

Op zoek naar een HRM professional, arbeidsmediator of coach?