Gecertificeerde en ervaren mediator, conflictcoach en negotiator

Arbeidsmediation

We kunnen helaas niet altijd voorkomen dat de samenwerking  succesvol is en blijft en kan er tussen partijen een conflict ontstaan. Conflicten kunnen hoog oplopen en zelfs leiden tot een ziekmelding of beëindiging van het dienstverband. Het is belangrijk om het conflict goed en snel op te lossen. Dit bespaart een hoop tijd, geld, energie en persoonlijk leed voor alle partijen.

Is er een conflict? Ik help jullie om het samen op te lossen. Ik ben een gecertificeerd mediator, conflictcoach en negotiator en sta geregistreerd bij het ADR internationaal register.

Als mediator ben ik een neutrale bemiddelaar, die onpartijdig en vakkundig de arbeidsmediation gesprekken begeleid. De gesprekken vinden plaats vanuit een persoonlijke benadering en hebben een veilige en vertrouwelijke setting. Als mediator zorg ik ervoor dat partijen de ruimte krijgen om aan te geven waar de schoen wringt, dat ze elkaar weer horen, zorgen en wensen komen op tafel en worden afgestemd. Hierbij heb ik constant oog voor de mens en de oplossing. Het is van belang dat de partijen de tijd krijgen om samen tot een acceptabele en praktische oplossing te komen. Een oplossing die goed is voor beide partijen en waarbij, na een succesvolle afronding, de samenwerking weer hervat kan worden of ieder tevreden zijn eigen weg kan inslaan.

pexels-julia-larson-6456137

Waarom kiezen voor Besters HRM

Ruim 15 jaar ervaring

Juiste persoon op de juiste plek

Maatwerk

Op zoek naar een HRM professional, arbeidsmediator of coach?